Sisäilmaongelmat ja niiden ratkaisut Jyväkylästä koko maahan

Jos tiloissa oireillaan, me otamme tilanteen tosissamme

Jos jossakin tilassa oireillaan, siihen on aina olemassa syynsä. Toisinaan syy löytyy helposti, toisinaan taas vaaditaan perusteellista tutkimusta. Me astumme kuvaan, kun sisäilmaongelmat nousevat tapetille ja sisäilmatutkimus on tarpeen. Olemme VTT:n sertifioima rakennusterveysasiantuntija, FISE:n hyväksymä kosteusvaurion korjaussuunnittelija ja työterveyshuollon tekninen asiantuntija Jyväskylästä koko Suomeen. Palvelemme yrityksiä, julkisektoria ja kotitalouksia – kaikkia, jotka apuamme kyseisissä asioissa tarvitsevat.

Mistä ongelmat johtuvat?

Varsin usein esimerkiksi työpaikkojen sisäilmaongelmat ovat osoittautuneet johtuvan lattioiden pintarakenteiden kemiallisesta hajoamisesta. Huoneilma koetaan tunkkaiseksi, mistä johtuen uskotaan, että ilmanvaihto ei toimi. Tilojen käyttäjillä esiintyykin monenlaisia oireita, kuten hengenahdistusta, iho- ja silmäoireita, väsymystä jne. Niin ikään samoista ongelmista kärsivät useat kodit, päiväkodit ja koulut. Aiheesta lisää täällä.

Tiedät kehen turvautua – ota yhteyttä

Sisäilman huonon laadun taustalla voi olla useita syitä, joissa on turvallisinta kääntyä alan asiantuntijan puoleen. Me selvitämme, mistä sisäilmaongelmat johtuvat ja etsimme niihin ratkaisut. Välitämme asiakkaistamme oikeasti. Emme vähättele tilanteita, vaan tutkimme tarkoin jokaisen tapauksen ja palvelupyynnön. Olemme tukena ja apuna, kun sisäilman ja rakennuksen kunnosta tarvitaan todellista näyttöä. Ota yhteyttä!

Kuntotutkimus » Sisäilmatutkimus » Julkisivukorjaus » Tiiveysmittaus »

Näin palvelemme

  • Kuntotutkimukset
  • Sisäilmatutkimukset
  • Julkisivukorjaukset
  • Tiiveysmittaukset

Julkisivukorjauksiin käytössämme on patentoitu, itse kehittämämme menetelmä. Tutustu aiheeseen.